Меморандум про співробітництво

28 лютого 2024 року укладено меморандум про співробітництво між Державною екологічною інспекцією у Харківській області та Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого. Підписи під текстом меморандуму поставили в. о. начальника Держекоінспекції у Харківській області Ольга Кузнєцова та ректор Університету Анатолій Гетьман.

Таким чином, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого поглиблює науково-освітню співпрацю з Державна екологічна інспекція у Харківській області.

Меморандум передбачає встановлення довгострокових партнерських відносин, що реалізуються у форматі підготовки спільних заходів, проектів і програм. У зустрічі, присвяченій підписанню меморандуму, також взяли участь завідувач кафедри екологічного права Євгеній Суєтнов та доцент кафедри екологічного права Володимир Шеховцов.

Метою меморандуму є ефективна співпраця щодо обміну інформацією та досвідом у сфері правозахисної, наукової та освітньої діяльності, надання консультативних послуг, сприяння проведенню практики і стажування студентів, видання публікацій юридичного та суспільного змісту, організація та проведення тематичних освітніх заходів (конференцій, круглих столів, вебінарів, майстер-класів, практичних семінарів, відкритих лекцій, тренінгів тощо).

Підписання цього меморандуму є вагомим і символічним. Документ відкриває нові можливості та перспективи подальшого вдосконалення практичної складової в освітньому процесі та підвищення рівня підготовки висококваліфікованих юристів!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці