20 квітня 2024 року – Всеукраїнський День довкілля.

Головною метою Всеукраїнського Дня довкілля є привернення уваги суспільства до екологічних проблем, поширення знань про необхідність охорони природи та залучення громадян до активної участі у заходах з її збереження. 

У сучасному світі, коли зростає усвідомлення загроз, які постають перед навколишнім середовищем, важливість екологічної свідомості і збереження природи стає настільки очевидною, що це стає необхідністю. В Україні, як і в усьому світі, велика увага приділяється екологічним проблемам та заходам з їх вирішення. Всеукраїнський День довкілля є одним із інструментів у цьому процесі. 

Найпоширеніший засіб відновлення довкілля - це залучення громадськості до садіння дерев та кущів. Ця акція сприяє озелененню міст та селищ, покращує атмосферу та створює комфортні умови для мешканців.

Всеукраїнський День Довкілля - це не лише свято, а й можливість для кожного громадянина зробити свій внесок у збереження навколишнього середовища. 

Державіна екологічна інспекція у Харківській області вітає всіх з Всеукраїнським днем довкілля! Зі святом, яке нагадує нам про нашу відповідальність перед природою та потребу зберегти її для майбутніх поколінь! Спільними зусиллями ми можемо зробити наше довкілля чистішим та здоровішим. Кожен крок, кожна дія на користь природи – це важливий внесок у спільну справу збереження навколишнього середовища.


 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці